StoryEditorOCM
Više od sportasvi sretni

Ovaj član obitelji Rakitić do sada je bio u drugom planu, ‘rastopit‘ ćete se kad ga vidite

Piše Sport SD
15. kolovoza 2024. - 16:17

Nakon razočaravajućeg remija s Lokomotivom (1:1) pred Hajdukom je novi ispit. U uzvratnom susretu 3. pretkola Konferencijske lige, Bijeli večeras od 21 sat na Poljudu dočekuju Ružomberok.

Hajduku je pobjeda bitna ne "samo" zbog prolaska dalje u borbu za Europu, već i zbog mira u svlačionici nakon "sluačaja Perišić". Na pressici uoči večerašnje utakmice, trener Gennaro Gattuso je, kako je i sam rekao, zadnji put pričao o "gorućoj" temi ovih dana.

- Posljednih 20 godina, Perišić, Rakitić i Modrić su ikone hrvatskog nogometa. Nisam lud, poštovatelj sam te činjenice. Dao sam mu priliku da trenira i igra iako sam znao njegovu želju. Trener treba imati i puno hrabrosti sve to uskladiti. Da je bila riječ o nekom drugom igraču, ne bi dobio takvu priliku. Dobio je minutažu, dao sam mu priliku da trenira i igra. Imao je moje poštovanje - rekao je Gattuso.

Jedna legenda hrvatskog nogometa je otišla, ali druga je pak još uvijek tu. Ivan Rakitić sigurno je najzvučnije i najveće pojačanje Bijelih.

- Ništa to nije planirano ni forsirano, ovdje se osjećam kao doma, a tko bi rekao da imam najbolje prijatelje baš u Splitu. Tu je moj dom u Hrvatskoj - rekao je Raketa na predstavljanju kao novi igrač Hajduka.

Izgleda da je s novom adresom boravišta zadovoljna i Raquel Mauri, supruga bivšeg Vatrenog. Nakon dolaska u grad podno Marjana, uslijedile su brojne objave atraktivne Španjolke. Uglavnom uz more, vidi se da uživa. 

Selidba je očito dobro pala i ostatku obitelji. Podsjetimo, Ivan i Raquel imaju dvije kćeri -  Adaru i Altheu. No, nova objava je otkrila kako njihova obitelj broji pet članova. 

Đir su ovaj put, ako je suditi po fotografijama napravili po Strožancu, a s njima je bio i četveronožni ljubimac. Nije poznato ime preslatkog psa, po svemu sudeći pudlice, ali kao i ostatak obitelji izgleda sretno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 18:18