StoryEditorOCM
Više od sportaokrutan stav

Opet u centru pozornosti: Novi ispad žene vratara za kojeg ‘Dalmacija nije Hrvatska, već srpsko mjesto‘

Piše Sport SD
4. ožujka 2024. - 07:27

Snežana Borjan, supruga nogometaša Milana, ovih dana nalazi se u centru pozornosti. Ovoga puta za to nije zaslužna izjava njezinog supruga, već objava na društvenim mrežama koja se tiče radničkih prava. Naime, Snežana je vlasnica luksuznog salona ljepote, ali čini se da njezinim radnicima nije lagano.

- Moja faca kad čujem da je netko tražio slobodan dan, napisala je uz fotografiju na kojoj djeluje ljutito dok je sjedila za stolom.

Tako se opet digla prašina oko Snežane koja očigledno ne daje svojim radnicima puno mjesta za odbor. A njezin suprug, vratar kanadske reprezentacije i bivši igrač Crvene zvezde je došao u centar medijske pozornosti u Hrvatskoj nakon izjave da je njegova rodna Dalmacija– srpska.

- Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina, rekao je Milan Borjan jednom prilikom i izazvao burne reakcije.

Milan je rođen u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije se cijela obitelj preselila u Kanadu. Borjan ne krije svoje velikosrpske stavove i hrvatsku zemlju proglašava srpskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:41