StoryEditorOCM
Više od sportaaktivirao profil

Oglasio se prvi put na društvenim mrežama nakon presude za silovanje, fotografija je znakovita

Piše Sport SD
18. listopada 2024. - 11:36

U veljači ove godine sud u Barceloni je osudio brazilskog nogometaša Danija Alvesa na četiri i pol godina zatvorske kazne zbog silovanja žene u jednom noćnom klubu, u noći s 30. na 31. prosinca 2023. godine. Brazilac je bio iza rešetaka od uhićenja u siječnju 2023. godine.

Tijekom suđenja prvo je negirao da uopće poznaje žrtvu, a kasnije je nekoliko puta mijenjao svoju priču. Policija ga je uhitila 20. siječnja tijekom posjeta Barceloni nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Do uhićenja je igrao za meksički klub Pumas.

Alves je pušten na slobodu 25. ožujka nakon što je uplaćena jamčevina u iznosu od milijuna eura. Na odluku su se žalili tužiteljstvo i odvjetnički tim građanske stranke predvođen Esterom Garcijom, ali je žalba odbijena i Brazilac je ostao na slobodi.

Bivšoj zvijezdi Barcelone su oduzete obje putovnice koje posjeduje, brazilsku i španjolsku, ne smije napuštati Španjolsku i mora se javljati sudu svakog petka.

Alves se nakon dugo vremena oglasio na društvenim mrežama, ponovno je aktivirao profil na Instagramu. Objavio je Alves fotografiju na kojoj nosi majicu s natpisom ‘Dolaze dobra vremena‘ i prikupio više od 870 tisuća ‘lajkova‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 11:51