StoryEditorOCM
Više od sportaapokalipsa

Nogometni klubovi u BiH objavili dramatične slike poplave, poruku podrške poslao i Hajduk

Piše Sport SD
4. listopada 2024. - 14:33

Užasne vijesti tijekom cijelog jutra izmjenjuju se o broju nastradalih nakon što su obilne padaline tijekom noći izazvale poplave u više gradova susjedne Bosne i Hercegovine. Apokaliptične snimke s područja Konjica, Kiseljaka, Jablanice zaprepastile su čitav svijet, stanovništvo tog kraja BiH još se uvijek nalazi u opasnosti, štete su ogromne.

image
Antonio Balić/Cropix

Ogromne bujice vode nosile su pred sobom kuće, vozila, prometnice su urušene i poplavljene tako da je pomoć ugroženim ljudima dolazila na razne načine u kojima su dežurne službe nadljudskim naporima tijekom noći i jutra spašavali stanovništvo.,  

Brojne poruke podrške stižu sa svih strana, ova elementarna nepogoda koja je odnijela i (pre)više ljudskih života ujedinila je sportske klubove diljem Bosne i Hercegovine. Na svojim službenim stranicama mnogi sportski kolektivi izrazili su podršku i ponudili pomoć ugroženom stanovništvu na poplavljenim područjima.  

Klubovima iz BiH priključio se i splitski Hajduk koji je na svojoj stranici objavio „izražavamo duboku sućut svim obiteljima pogođenim tragičnim posljedicama prirodnih nepogoda koje su zahvatile Bosnu i Hercegovinu. Naše misli i molitve su uz sve stradale, kao i uz one koji se trenutno bore s teškim okolnostima“.

U ovom trenutku mnogima su misli i molitve upućene stradalima u BiH se jednom željom da zajedno iz ove tragedije izađu jači ii da prebrode ovu kriznu situaciju kao i mnogo puta do sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 14:34