StoryEditorOCM
Više od sportaljetne strasti

Nije Blanka Vlašić jedina, ista slatka ‘nevolja‘ snašla je još dvoje sportaša i njihove supruge, za ovo nema pomoći

Piše Sport SD
23. srpnja 2024. - 12:47
Leon Dajaku i Leonie June, Ana Koro i Jerko Marinić Kragić te Blanka Vlašić i Ruben van GuchtInstagram Screenshot/cropix/

Nije danas lako biti profesionalni, vrhunski sportaš. Uz sve obveze prema svojim klubovima i reprezentaciji, tu treba naći i načina kako balansirati privatni život, a to nikako nije lako. Nije jednostavno ni kod onih parova koji žive ‘običnim‘, svakodnevnim životom kada svakog dana u tri - četiri ure ‘timbraju kartelu‘ na izlaznoj rampi, pa ručaju i ‘ubiju oko‘... A kamoli onima koji su stalno na putovanjima, pripremama, koje stalno utakmice odvajaju od obitelji.

Često stoga sportaši kažu kako njihovi potomci neće ići njihovim, sportskim stopama, ali teško je protiv gena. Nije krv voda, a vidi se to i iz zadnjih dogodovština naših proslavljenih sportaša.

Blanka Vlašić i njezin suprug Ruben van Gucht nedavno su u javnost pustili snimku njihovog Monda kako u niskom startu šprinta na Splitu 3. Nismo mu mjerili vrijeme, ali za bebača uopće ne izgleda loše, ali jasno je da djed Joško ima tu posla.

image

Start Monda na Splitu 3

Instagram Screenshot/

A hajdukovac Leon Dajaku, koji je van kadra Gennara Gattusa, ali i dalje pod ugovorom s ‘bijelima‘, čeka svoju sudbinu. Trenira danima sam, a sada je dobio društvo. Njegova djevojka Leonie June objavila je snimku na kojoj malena Nava šutira loptu, uz maminu pomoć, ajde... Nema Nava ni pola godine, ali nikad nije rano za početi. Uglavnom, eto Leonu društva za trening.

image

Mala Nava Dajaku udara loptu

Instagram Screenshot/

A posebna je priča u obiteljskom domu Jerka Marinića Kragića. Naš se proslavljeni vaterpolist pokušao spakirati za pun na Olimpijske igre, kad ono... Eto u kufer i malene Maris. Nismo vidjeli kraj, je li ju majka Ana uspjela zadržati u Splitu, ili je Ivica Tucak dobio pojačanje u bazenu?

image

Maris u kuferu Jerka Marinića Kragića

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:58