StoryEditorOCM
Više od sportasvaka sekunda

Najduži dan u životu navijača Hajduka: pogledajte kako su iz kluba pratili dolazak Ivana Rakitića na Poljud

Piše R. R.
21. srpnja 2024. - 21:31

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić stigao je u nedjelju u Split, gdje je u dočeku punom emocija, na Poljudu predstavljen kao novi igrač Hajduka. Kakav je to dan bio za sve navijače Hajduka, još od ponoćne objave potpisa ugovora do samo dolaska. Ukupno 16 sati koji su se činili kao vječnost.

Olakšali su to čekanje donekle iz Hajduka koji su prigodnim video filmovi obraćali se navijačima i na vizualan način očaravali kako je veliki trenutak jako blizu. A ovakav način komuniciranja imao je ogromnu vojske pratitelja po društvenim mrežama.

Tisuće navijača su dočekale Rakitića na Poljudu, pozdravivši najtrofejnijeg nogometaša koji je ikad zaigrao za Hajduk. Rakitić je bio jedan od ključnih igrača Hrvatske koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji osvojila srebrnu medalju. S Barcelonom je bio osvajač Lige prvaka, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, ima četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, jedno Svjetsko klupsko prvenstvo, a u svojim vitrinama ima i švicarski i njemački Kup. 

- Da mi je netko rekao prije tri mjeseca da će se ovo dogoditi, ne bi mu vjerovao. Osjetio sam da me Hajduk želi i to je od prvog dana bilo sasvim jasno. Jedva čekam zaigrati, idemo utakmicu po utakmicu i ne želim razmišljati što će biti za devet mjeseci" - kazao je Rakitić.

Navijači Hajduka au pljeskom i pjesmo popratili njegovo prvo obraćanje, ljubav je planula, a okolo Poljuda je sve izgorjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:17