StoryEditorOCM
Više od sportabrojimo sitno

Moćni Hrvati napravili šou u Parizu, a svu je pažnju ukrala prekrasna hrvatska policajka, evo tko je ona i što radi

Piše Sport SD
24. srpnja 2024. - 12:13

U Pariz je stigla najveća skupina hrvatskih sportskih uzdanica (brojkom 50). Najbrojniji su članovi rukometne i vaterpolske reprezentacije, ali i stolnoteniske ekipe - koja će, osim u pojedinačnoj, nastupiti i u momčadskoj konkurenciji.

Polazišna točka danas ujutro je bila iz Zagreba. A sada u dobrom raspoloženju, možda malo umorni, kreću prema olimpijskom selu. Hrvatski vaterpolisti, rukometaši i stolnotenisači ispraćeni su uz pljesak ljudi koji su se našli na pariškom aerodromu Charles de Gaulle.

I nećemo skrivati kako od ove skupine sportaša očekujemo puno, a sigurno će njihove predstave biti jedne od najgledanijih. Ipak se radi o momčadskim loptaškim sportovima koji pored onih bazičnih, najviše zanimaju javnost. 

Ljeto je bilo radno, pripreme duge, odmora malo, ali nadamo se kako će se sav taj trud uskoro isplatiti u dvorani i u bazenu.

Osim njih, u Parizu su se našli i dvoje hrvatskim policajaca. Alen i Nina, koji su dio međunarodne ispomoći.

image
Hrvoje Slišković
image
Hrvoje Slišković

Nadodajmo kako druga skupina putnika za Pariz odlazi u srijedu u popodnevnom terminu, a u njoj su tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić, u pratnji Velimira Zovka i Nikole Horvata, dva predstavnika iz plivanja - Nikola Miljenić i trener Domagoj Zajec, judaški trener Vladimir Preradović i dvije službene osobe iz rukometa.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:33