StoryEditorOCM
Više od sportatragedija u grčkoj

Mladi nogometaš poginuo u stravičnoj nesreći: izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u rasvjetni stup

Piše Sport SD
7. listopada 2024. - 14:28

Mladi grčki nogometaš Christos Kermelides, član trećeligaša Achilleas Farsala poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći na cesti između gradića Larise i Kardise. Iako se još uvijek ne znaju svi detalji nesretni je nogometaš u ranu zoru izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u rasvjetni stup nakon čega se automobil zapalio.

Iako su hitne službe brzo reagirale mladom nogometašu nije bilo spasa. Mediji su potvrdu ovog tragičnog događaja dobili od kluba u kojem je Kermelides igrao, a koji je poslao i sućut obitelji.

Christos Kermelidis, koji je igrao u momčadi AO Phyllos u Karditsi, bio je omiljena ličnost u svom nogometnom okruženju. Vijest o njegovoj smrti izazvala je duboku tugu u lokalnoj zajednici i njegovim prijateljima.

Njegov tim objavio je priopćenje, izražavajući svoju iskrenu i iskrenu sućut obitelji i prijateljima Christosa, koji je preminuo tako nepravedno i neočekivano u dobi od samo 27 godina.

- Neka tlo koje će ga prekriti bude lagano. Predstavništvo odbora direktora našeg tima prisustvovat će njegovom sprovodu i bit će položen vijenac u spomen na njega - navodi se u priopćenju.

Prema informacijama portala onlarissa.gr, prometna nesreća dogodila se oko 6 sati ujutro u blizini raskrsnice Novog groblja. Kermelidis je izgubio kontrolu nad vozilom koje se pod nerazjašnjenim okolnostima zabilo u rasvjetni stup.

Od jakog udara automobil se zapalio, a vozač je ostao zarobljen unutra. Unatoč hitnim naporima vatrogasne službe Larisse, koja je na mjesto događaja stigla s dvije cisterne s vodom i dva pomoćna vozila, nisu ga uspjeli izvući na vrijeme. Nažalost, vatra je potpuno uništila vozilo, a Christos je na mjestu izgorio.

Nadležni istražuju okolnosti nesreće, a mještani javljaju da je ovo raskrižje opasno jer su se u prošlosti događale i druge prometne nesreće. Postoji zabrinutost oko sigurnosti cesta u tom području, a mnogi ističu potrebu za poboljšanjem infrastrukture. Moguće je da je vozač izgubio nadzor nad vozilom zbog prevelike brzine ili loših uvjeta na cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 14:53