StoryEditorOCM
Više od sporta‘izvući će se‘

Milevskog su sekunde dijelile od smrti: ‘Tamo je već pet dana i situacija je ozbiljna, a čeka ga duga rehabilitacija‘

Piše Sport SD
27. rujna 2023. - 16:39

Bivši nogometaš Hajduka Artem Milevski (38) nedavno je završio u bolnici zbog velike količine alkohola u organizmu. Inače je i za vrijeme igračke karijere imao ogromnih problema s opijanjem te zbog toga nije napravio ono što se od njega očekivalo. No, nakon što se maknuo s travnjaka, ovisnost je poprimila dramatičnu crtu i nerijetko se danonoćno uništavao opijanjem.

Upravo je to napravio prije nekoliko dana, a njegov bivši suigrač Aleksandar Alijev otkrio je da je Milevski popio toliko da su ga sekunde dijelile od smrti.

- Želim raščistiti stvari oko Milevskog. Hvala Bogu pa smo ga uspjeli smjestiti u bolnicu. Tamo je već pet dana i situacija je veoma ozbiljna. Liječnici se bore i za sada je stabilno. Čeka ga dug put rehabilitacije, ali siguran sam da će se izvući, rekao je Alijev.

Bjelorus s ukrajinskom putovnicom bio je velika nogometna nada... Od 2003. do 2012. igrao je za Dinamo u Kijevu i u 178 nastupa zabio 57 golova. Za reprezentaciju Ukrajine prvi je put zaigrao 2006., a u 50 nastupa zabio je 8 golova.

Pad u karijeri započeo je 2012. godine, dok je igrao za kijevski Dinamo, a nakon toga je počeo lutati. Igrao je za Gaziantepspor, Hajduk, RNK Split i još nekoliko klubova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:38