StoryEditorOCM
Više od sportabalkanska squadra

Luda zabava u susjedstvu: Srbin ugostio Ibrahimovića u Beogradu, u veseloj družini bili su još Hrvat i Bosanac

Piše Sport SD
1. lipnja 2023. - 09:46

Talijanska Serie A privodi priču kraju. Još je jedno kolo pred nama, a prvak Napoli, drugoplasirani Lazio te Inter i Milan osigurali su nastup u Ligi prvaka.

Igrači Milana za vikend će igrati utakmicu protiv Verone koja bi im, u slučaju da Inter posrne kod Torina, donijela eventualno treće mjesto. Međutim, Rossoneri su svoj cilj ostvarili pa je razumljivo kako je slavlje nakon uspješne sezone već počelo - pišu Sportske novosti.

Srpske je medije poprilično zaintrigirao izlet ‘balkanske‘ squadre koja je, predvođena veteranom Zlatanom Ibrahimovićem, zabavu odlučila pronaći u Beogradu.

Ugostio ih je bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić, a u veseloj su se družini našli i hrvatski napadač Ante Rebić te BiH veznjak Rade Krunić.

image
AFP

Nakon večere u luksuznom i kultnom beogradskom restoranu Maderi, izlazak se nastavio u noćnim klubovima gdje se spomenuto društvo navodno ludo zabavilo.

Spomenimo i da, što je sezona bliža svome kraju, to su sve veće šanse da Antu Rebića više nećemo gledati u dresu Milana. Sudeći po pisanjima medija koji prate klub, gdje se posebno ističe Milan Web, njegovi su dani u crveno-crnom dresu davno odbrojani.

Ugovor ga za Rossonere veže do 2025., ali tehnički direktor Paolo Maldini spreman ga je raskinuti, tvrdi Calciomercato. On se još u siječnju sastao s Rebićevim predstavnicima kako bi razgovarali o prodaji igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka. Dakle, kako sada stvari stoje, Rebić je na prodaju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:37