StoryEditorOCM
Više od sportaipak ih je ulovio

Lovac u ‘Potjeri‘ promašio cijeli sport: nevjerojatno je što je odgovorio na pitanje o ‘Magičnoj sedmici‘

Piše SPORT SD
17. listopada 2024. - 13:47

U popularnom kvizu Potjera voditelj Joško Lokas je postavio pitanje sportskog sadržaja na koje lovac Krešimir Sučević-Međeral nije znao odgovor.

U završnoj potjeri, lovac Krešimir Sučević-Međeral pokušavao je dostići učinak natjecatelja koji su imali 18 točnih odgovora, a u dramatičnoj završnici dobio je pitanje:

‘O kome govori film Magična sedmica sportskog novinara Sabahudina Topalbećirevića?‘.

Odgovorio je ‘Safet Sušić‘.

image
Goran Mehkek/Cropix

Natjecatelji su ponudili točan odgovor koji je glasio ‘Toni Kukoč‘, no to im nije pomoglo da osvoje iznos od 23.000 eura, jer je lovac u posljednjih 13 sekundi točno odgovorio na dva potrebna pitanja i sustigao ih, piše Basketball.hr.

Magična sedmica je dokumentarni film bosanskohercegovačkog sportskog novinara i komentatora Sabahudina Topalbećirevića, koji je posvećen životu i karijeri slavnog košarkaša Tonija Kukoča. Film detaljno prati Kukočev uspon od njegovih prvih košarkaških koraka u rodnom Splitu do zvjezdane NBA karijere, posebno u Chicago Bullsima, gdje je postao dio legendarne momčadi.

Premijerno prikazan na Simposaru u Sarajevu 2023. godine, film je izazvao snažne emocije kod publike, a posebnu pozornost dobio je na 71. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 14:15