StoryEditorOCM
Više od sportanova opasnost

Je li derbi upitan? Italiju poharalo nevrijeme, prijeti Hrvatskoj! Policija upozorava navijače: ‘Pratite jačinu vjetra‘

Piše Sport SD
21. srpnja 2023. - 14:50

Je li upitno odigravanje večerašnjeg derbija između Dinama i Hajduka? Nadajmo se da će sve proći u najboljem redu, ali nakon strahovitog nevremena koje je pogodilo Zagreb, a i uočenog kretanja nove jake olujne ćelije koja je stigla u Sloveniju preko Italije, pa je za zapadnu i središnju Sloveniju izdano crveno upozorenje, posebno je upozorenje odaslano i iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Uz one uobičajne poruke kada je derbi u pitanju, sada je tu i posebno upozorenje:

‘Vezano uz nogometnu utakmicu između GNK Dinamo i HNK Hajduk koja se večeras s početkom u 20 sati odigrava na Gradskom stadionu Maksimir u Zagrebu, podsjećamo posjetitelje i navijače kako su Ravnateljstvo policije i Policijska uprava zagrebačka objavili sve potrebne informacije za posjetitelje/gledatelje/navijače, a na koje ovom prilikom podsjećamo. 

Pored navedenog, skrećemo pažnju svim potencijalnim posjetiteljima navedenog nogometnog susreta da se putem Državnog hidrometeorološkog zavoda  redovito informiraju o aktualnim upozorenjima vezanim uz jačinu vjetra, opasnost od grmljavinskog nevremena i visinu temperatura te da sukladno tome poduzimaju mjere samozaštite‘, stoji u dopuni priopćenja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 00:19