StoryEditorOCM
Više od sportazvijezda padalica

Ivani Knoll događa se ono što nikako nije željela; samo jedan pogled i svima je jasno o čemu se radi

Piše Sport SD
16. listopada 2024. - 07:03

Njena je popularnoj munjevito narasla tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. Ivana Knoll je iz kola u kolo, bodreći Vatrene u raznim modnim kombinacijama, skupljala nove obožavatelje, a brojčanik je na njezinome Instagramu ludovao.

Pisali su o njoj i brojni svjetski mediji, posebno su se raspisali Englezi, a većina ju je proglasila najpoznatijom svjetskom navijačicom.

image
Ante Cizmic/Cropix

No, slava takve vrste kako dođe, tako i prođe. Još će sigurno neko vrijeme Ivana Knoll ili umjetničkog imena Knoll Dol brati plodove tog zvjezdanog uspona, ali jasno je sada da je njezin zenit prošao. Otkriva to pogled na brojke, one iste koje su ludovale, na njezinom Instagramu. Broj obožavatelja je nakon dugo vremena pao ispod tri milijuna. Nije to loše, naprotiv. Skupiti toliko obožavatelja pravi je podvig. No, Ivana je imala i više od 3,6 milijuna, činilo se da je nebo granica, no mnogi su počeli odustajati od praćenja ipak sve manje popularne Ivane.

Iskoristila je ona ‘boom‘ da se okuša i kao DJ pa je pritiskala dugmad na splitskoj Ultri, dok je i lansirala svoju liniju kupaćih kostima. Živi na visokoj nozi, no došlo je do ‘zasićenja tržišta‘, što se vidi i na brojkama.

Nije je bilo ni u Poljskoj, odmakla se od reprezentacije, osim na velikoj sceni. Možda je i to greška.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 07:05