StoryEditorOCM

Ibrahimović ulazi u boksački ring, borit će se protiv legende Uniteda?

Piše fightsite
20. listopada 2024. - 07:02

Zlatan Ibrahimović ostvario je nevjerojatnu nogometnu karijeru. Igrajući za klubove kao što su Manchester United, Barcelona, Paris Saint-Germain, LA Galaxy i AC Milan, švedski napadač ima zaista impresivan životopis. Nakon karijere koja je trajala gotovo 25 godina, legendarni Zlatan objesio je kopačke o klin 2023. godine.

Od tada je postao viši savjetnik u AC Milanu, ali izgleda da Zlatanova želja za natjecanjem nije nestala. Poznat po svom vatrenom temperamentu i natjecateljskom duhu, čini se da i nakon umirovljenja u njemu još uvijek gori vatra.

Čak i prije nego što je ušao u svijet nogometa, Zlatan je imao pozadinu u borilačkim sportovima. U rodnom Malmöu, u Švedskoj, primio je počasni crni pojas u taekwondou, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje slike svojih treninga, piše Fight Site.

No, sada izgleda da Ibrahimović ozbiljno usmjerava pogled prema boksačkim vodama. Prema izvješćima SunSporta, Misfits Boxing je u razgovorima sa Zlatanom o mogućnosti da uđe u njihov ring. Predsjednik Misfitsa, Mams Taylor, otkrio je detalje tih razgovora.

- Pokušao sam uvjeriti Zlatana i on može boksački nastupati. Dobar sam prijatelj s njegovim menadžerom i imali smo FaceTime (online razgovor) nas trojica. Bilo je stvarno cool jer je gledao puno borbi Misfitsa i pratio ih. Bio je kickboksač, bio bi dobar i u ovome. Reći ću da su razgovori vođeni sa Zlatanom i Wayneom Rooneyjem, i mislim da je samo pitanje vremena kada će se to ostvariti. U nekom trenutku će se to materijalizirati - zaključio je Taylor.

Kao što je rekao Mams Taylor, Zlatan Ibrahimović nije jedini bivši nogometaš s kojim su vodili razgovore. Wayne Rooney također je razgovarao s Misfits Boxingom o mogućnosti boksačkog meča.

Rooney je poznat po svojoj strasti prema boksu, a on i Zlatan bili su suigrači na Old Traffordu dok su igrali pod Joseom Mourinhom u Manchester Unitedu.

Čini se da su razgovori pozitivni, i prema Tayloru samo je pitanje vremena kada će jedan od bivših igrača Manchester Uniteda ući u boksački ring.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 07:04