StoryEditorOCM
Više od sportakonačno stigli

Hrvatica objavila fotografiju iz aviona, pljušte komentari: ‘Najzgodniji pilot kojeg sam ikad vidio‘

Piše Sport SD
25. srpnja 2024. - 15:36

Nova grupa hrvatskih sportaša sretno je stigla u Pariz. Inače, radi se o skupini koja je trebala otputovati jučer u 18 sati. U njoj su bili tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić, tenisačica Donna Vekić u pratnji Velimira Zovka i Nikole Horvata, dva predstavnika iz plivanja - Nikola Miljenić i trener Domagoj Zajec, judaški trener Vladimir Preradović i dvije službene osobe iz rukometa.

Zbog kvara na zrakoplovu ostali su prizemljeni u zračnoj luci u Zagrebu, pa su na Olimpijske igre otputovali danas ujutro. No, dobro raspoloženje nije napuštalo naše sportaše.

Je li za uspješan dolazak zaslužna Donna Vekić? Tenisačica se pohvalila fotografijom na Instagramu u kojoj sjedi u pilotskoj kabini i navodno upravlja zrakoplovom. Donna se i našalila pa napisala:

- Ovdje vaš kapetan. Konačno smo stigli u Pariz.

Uslijedili su brojni komentari. Najviše je onih s porukama podrške i željama za što boljim rezultatom na Olimpijskim igrama. No, jedan obožavatelj je napisao: "Najzgodniji pilot kojeg sam ikad vidio".

Eto, Donna je odmah pobrala simpatije. Vidljivo je da dobrog raspoloženja nije nedostajalo, a nadamo se da će se ta pozitivna energija prenijeti i na teniske terene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:31