StoryEditorOCM
Više od sportae, to je ljubav!

Engleskog nogometaša napadaju da je lijep, visok i bogat, a žena mu debela. On ih ušutkao na najbolji način

Piše Sport SD
22. srpnja 2024. - 08:10

Objava na X- u (bivšem Twitteru) u kojoj je jedan korisnik kritizirao dugogodišnju djevojku engleskog nogometaša Declana Ricea (25), podigla je pravu prašina. Neumjesna objava odnosila se na Lauren Fryer, a tweet je prikupio preko 14 milijuna pregleda i još tisuće komentara onih koji su zgroženi komentarom. 

S druge pak strane, ima i onih koji se slažu s objavom. Mnogi tvrde da Lauren fizički ne odgovara Declanu i da je mogao pronaći "ljepšu i zgodniju".

- Declan Rice je multimilijunaš, atletske građen, poznati nogometaš visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom bijelom djevojkom. Više ne razumijem ovaj svijet - stoji u objavi.

Obrisala društvene mreže

Naime, Rice, član engleske reprezentacije i igrač Arsenala, je od tinejdžerskih dana u ljubavi sa sunarodnjakinjom Lauren, a njihova veza često je u fokusu javnosti. Ne vode nimalo buran život, nego su u čvrstoj i stabilnoj vezi, iako nisu u braku. No, nijedan skandal nije upleten u njihov odnos. 

Fokus je usmjeren smo zbog toga što njegov žena nije kao i one ostale partnerice nogometaša na koje smo navikli. Uvredljivi komentari pojavili su se otkako se nogometaš proslavio, a ponovno se zahuktalo nakon što je Lauren primijećena u publici tijekom aktualnog Eura u Njemačkoj.

Većina kritika se svodila na isto, a to je da Rice ima niske standarde i da je sa svojim milijunima mogao "proći bolje". Komentari su bili toliko odvratni da je Lauren krajem travnja, kad su prvi put krenuli, obrisala sve svoje objave s društvenih mreža. Prije toga je često dijelila fotografije i obiteljske trenutke. 

Par se inače upoznao tijekom srednje škole kad su oboje imali 17 godina i od tada su nerazdvojni. Žive u Londonu, a u kolovozu 2022. godine su dobili sina Judea. Svoju vezu čuvaju daleko od očiju javnosti i Rice je samo jednom progovorio o Lauren na konferenciji za novinare, i to nakon ružnih komentara na njezin račun. 

Nogometaš je istaknuo da je iskrena, duhovita, lijepa i dobra i da je voli više od svega, kao i da je njegovo utočište kad se osjeća usamljeno. 

- Ona je ljubav mog života i ne treba mi bolja - istaknuo je kratko i jasno.

Inače, nogometaš se proslavio igrajući za West Ham United, a prošle godine je prešao u Arsenal.

Njihove zajedničke trenutke možete pogledati OVDJE.

image
Adrian Dennis/Afp
image
Kirill Kudryavtsev/Afp
image
Kirill Kudryavtsev/Afp
image
Javier Soriano/Afp
image
Jose Breton/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 17:50