StoryEditorOCM
Više od sportapremijera filma

Dugo ih nismo vidjeli zajedno u javnosti: Darijo Srna i supruga zablistali u centru Zagreba

Piše Sport SD
21. prosinca 2023. - 09:52

Utorak navečer okupio je mnoge poznate uzvanike povodom premijere filma "Ferrari" američkog redatelja Michaela Manna u Kaptol Boutique Cinema. Film koji posljednjih mjeseci bilježi veliki interes svjetske i hrvatske publike baziran je na biografiji "Enzo Ferrari: The Man and the Machine" koju je napisao Brock Yates, a među prvima su ga pogledali Darijo Srna i njegova supruga Mirela. Dugo ih nismo imali priliku vidjeti zajedno u javnosti, a sada su zablistali na poznatom mjestu u Zagrebu.

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan "vatrenih" trenutno radi kao sportski direktor u Šahtaru, a u jednom trenutku je preselio iz ureda na klupu, ali samo do odabira novog trenera. Uspješno je tada Srna odradio jednu utakmicu na klupi ukrajinskog diva upisavši ligašku pobjedu rezultatom 3:0, no odlučio se vratiti svom primarnom poslu, a trenersko kormilo preuzeo je Marin Pušić. Hrvat je do preuzimanja Šahtara obnašao ulogu pomoćnog trenera aktualnog nizozemskog prvaka Feyenoorda.

Klub iz Donjecka u Ligi prvaka je završio na trećem mjestu skupine H, pa će na proljeće nastaviti nadmetanje u Europskoj ligi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:52