StoryEditorOCM
Više od sportalijepo im je

Dok su neki hajdukovci putovali po svijetu, pogledajte gdje su uživali Ivan Rakitić i njegova Raquel tijekom pauze

Piše SPORT SD
11. listopada 2024. - 10:57

Neporažen je ostao Hajduk u prvom krugu, kvartalu prvenstva. Nakon što je pobjedom nad Šibenikom osigurano prvo mjesto na ljestvici, uslijedila je zaslužena pauza. 

Igraju se utakmice Lige nacija, nastupa i Hrvatska, protiv Škotske i Poljske, a domaćih prvenstava neće biti dva tjedna.

Tako su hajdukovci nakon serije dobrih rezultata dobili i nekoliko dana odmora koje su mnogi iskoristili da se dobro odmore, otputuju negdje prije nego se vrate u Split i prionu natrag na posao.

Pa je tako trener Gattuso otišao do svoje Italije, tamo je se susreo i podružio sa svojim suigračima iz 2006. godine, s kojima je osvojio Svjetsko prvenstvo. Pripremili su i iznenađenje za Marcella Lippija, trenera pod čijom su palicom došli do velikog uspjeha.

I Rokas Pukštas je otišao do Beča sa svojom djevojkom Kennedy Gallegos, dok je Stipe Biuk je posjetio London. Iskoristili su tako neki hajdukovci slobodne dane za neka putovanja u poznate europske destinacije.

A gdje su bili Ivan Rakitić i njegova Raquel? Osvojio je ovaj par simpatije svih navijača Hajduka, a izgleda da se i njima dopao grad možda i više nego su očekivali. Nisu otišli na nikakav daleki put tijekom odmora, ostali su u Splitu, uživali u jesenskom vremenu pored mora. Ovo je još jedan pokazatelj koliko je paru dobro u Hrvatskoj.

Ipak, brzo su se igrači vratili poslu, zasluženi odmor je završio, a jučer su počele pripreme za nastavak prvenstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 11:09