StoryEditorOCM
Više od sportapoduzetničke vode

Dinamovac preuzeo diskoteku na sat i pol vožnje od Splita, na otvaranju pjevao bivši pobjednik Zvezda Granda

Piše Sport SD
17. ožujka 2024. - 14:17

Mnogi sportaši još za vrijeme karijere počinju razmišljati i o budućnosti u vrijeme sportske mirovine. Tako se mnogi od njih okrenu raznim ulaganjima, a dojam je da su najčešća ona u ugostiteljstvu.

Potonjem se okrenuo i Dinamov krilni napadač Luka Menalo koji je trenutno na posudbi u Celju. Menalo se odlučio upustiti u poduzetničke vode u svom gradu pa je tako preuzeo poznatu diskoteku u Čapljini.

Otvaranje ovog kluba pod novim vlasnikom dogodilo se ovog vikenda, a na otvaranju je pjevao Amar Gile, bosanskohercegovački pjevač koji je bio pobjednik sedme sezone Zvezda Granda. 

- Volim glazbu, htio sam nešto da napravim na tom polju. Usput sam svom gradu dao nešto novo, nadam se da će biti sjajan odziv uvijek kao i sinoć. Gileta znam već dugo. Pjevao je i u Zagrebu dok sam bio u Dinamu. Želja mi je bila da on pjeva na otvorenju i eto desilo se – rekao je bosanskohercegovački reprezentativac u razgovoru za SportSport.ba. 

Menalo je u Celje na posudbu otišao ove zime s opcijom otkupa, a sa slovenskim klubom je trenutno na prvom mjestu prvenstva s uvjerljivih devet bodova prednosti ispred aktualnih prvaka Olimpije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:34