StoryEditorOCM

Bivši kapetan Hajduka u društvu s najpoznatijom svjetskom tračericom, odmah se pohvalio; nismo ga vidjeli ‘u ovome‘

Piše Sport SD
22. listopada 2024. - 13:22

Desni branič Vatrenih i član njemačkog Union Berlina, Josip Juranović, u kolovozu ove godine, bio je na operaciji gležnja zbog zadobivene ozljede te je još uvijek u fazi oporavka. Liječnička služba hrvatske reprezentacije u stalnom je kontaktu s liječnicima Union Berlina te prati proces oporavka, a s Juranovićem je u kontaktu i izbornik Zlatko Dalić koji mu je poželio brz i uspješan oporavak. Zbog toga bivšeg kapetana Hajduka nije bilo u nastupima Vatrenih u Ligi nacija. 

Izgleda kako oporavak teče dobro, barem ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, u kojima se vidi kako Josip ništa ne prepšušta slučaju i sprema se za povratak na teren.

No, nova fotografija nema baš veze s nogometom. Nema ni sa sportom, ali Zagrepčanin je dao do znanja kako je očito obožavatelj poznate serije ‘Tračerice‘.

Sudeći po okolini, glumicu Kelly Rutherford, fiktivnog lika Lily van der Woodsen, uhvatio je na aerodromu. Uz fotografiju je napisao: ‘Gossip girl!‘ te je spremio u naglaske pod nazivom ‘Xoxo‘, što možete pogledati OVDJE.

image
/Photo12 Via Afp

Podsjetimo, u Hajduk je Juranović stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave. Za Bijele je debitirao kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom (travanj, 2015. godine). Ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija.

U početnom sastavu našao se 148 puta, a od toga je u 37 dvoboja ponio kapetansku traku. Ostvario je ukupno 83 pobjede, 35 remija i 47 poraza. Posljednji nastup za Hajduk upisao je u 2020. godini, nakon čega je prešao u redove Legije iz Varšave.

Juranović je objasnio koliko mu je značilo to što je imao priliku biti kapetan Hajduka kao rođenom Zagrepčaninu:

- Kad sam ponio kapetansku vrpcu imao sam veću odgovornost nego inače, ali sam je prihvatio objeručke. Uzeo sam taj poziv i sad mogu reći, bez Hajduka ja ne bi bio ovdje, rekao je Josip.

Inače, Juranović je sretno oženjen s Lanom, a par je "da" izrekao u lipnju 2023. godine.

- Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No, uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji - kazao je u jednom razgorovu Juranović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 13:30