StoryEditorOCM
Više od sportablic izjava

Bivši hajdukovac srpski ‘neprijatelj broj jedan‘; ne zaboravljaju priču o njihovom ‘seks skandalu‘ i ‘bebama Oluje‘

Piše Sport SD
19. srpnja 2024. - 15:18

Čini se da je bivši nogometaš Hajduka postao u Srbiji ‘državni neprijatelj broj jedan‘.

‘Prozivao Orlove, pričao o bebama posle Oluje: Morao je da ode sa HRT-a, a sad se raspričao o svemu što se dešavalo iza zatvornih vrata‘, naslov je na portalu Blic.

image

Joško Jeličić

Ronald Goršić/Cropix

Joško Jeličić bio je gost talk-showa Tako dobro na Radio Nacionalu tijekom kojega je Ljudevitu Grguriću - Grgi otvorio dušu. Jeličić se osvrnuo na posao sportskog analitičara na HRT-u za vrijeme Europskog prvenstva, a srpski mediji sada to prenose...

- Nemam rukavica i bit ću iskren. Znam koliko vrijedim u ovom poslu i znam što znači u ovom poslu biti takav. Ali mi smo tržište kakvo jesmo i ja to nikada ne mogu materijalizirati. Ne radim to zbog materijalnog, nego imam nematerijalno dobro, a to je povratna informacija od ljudi - rekao je u emisiji.

Srbi, pak, ne mogu oprostiti ono što je ranije govorio, pa se sjećaju i ponavljaju što je govorio u emisiji na HRT-u tijekom Eura:

- Što se tiče Srba, što se tiče njihovog ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je što su na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je i očekivano. Nadam se da pobijede, pa neka bude puno materijala, odavno nismo vidjeli tko je s kim.

Time se Jeličić, kažu na Blicu, referirao na tabloidne tračeve o preljubima unutar srpske nogometne obitelji, a što mu naši susjedi i dalje zamjeraju.

‘Naoštrili‘ su se i na ‘bebe poslije Oluje‘.

- S obzirom na naš mentalitet, bit će onih koji će naoštriti tastature. Postoje demografski podatci lako provjerljivi. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je nakon Oluje 1995. godine i nakon Svjetskog prvenstva 2018. Ovi što su naoštrili tastature, momci, bez medalje, teško - govorio je ranije Jeličić i digao pravo oluju u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 15:47