StoryEditorOCM

Bivši dečko zagrebačke tenisačice čovjeku spasio život: Amputirali su mi ruku, mislio sam odustati, ali dao si mi snagu

Piše Sport SD
22. ožujka 2024. - 11:39

Jay Shetty poznati je guru za samopomoć, no dok jedni tvrde da m je spasio život, ima i onih koji ga prozivaju varalicom.

Kod njega je, pak, sada gostovao australski tenisač Nick Kyrgios. 

U razgovoru je Nick govorio o tome kako je njegova snažna osobnost na terenu izazvala mržnju i negativnost, a objasnio je koliko je njegov karakter pogrešno shvaćen i koliko je drugačiji u društvu prijatelja i obitelji.

Nick je također govorio o mračnim vremenima, suočavanju s depresijom i ovisnošću te pretvaranju najteže faze svog života u ključni trenutak za najbolju godinu u životu kada je stigao do finala Wimbledona. Govorio je i o tome kako gleda na život izvan tenisa i što ga čeka u budućnosti.

image

Objava na Instagramu Nicka Kyrgiosa

Instagram Screenshot/

Sve je to inspiriralo brojne pratitelje, a jedan je izazvao posebne emocije.

- Dijagnosticirana mi je kronična depresija nakon što sam zbog raka morao amputirati lijevu ruku. Mislio sam sve ostaviti, makar imam troje male djece. Sad mi je tvoj govor dao snage da životu pružim još jednu priliku - zahvalio se Kyrgiosu zahvalni pratitelj.

Kyrgios je u Hrvatskoj bio popularan kao dečko zagrebačke tenisačice Ajle Tomljanović koja je prešla pod australsku zastavu.

image

Novak Đoković i Nick Kyrgios

David Gray/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:05