StoryEditorOCM
Više od sportanema granica

Bivši dečko poznate Zagrepčanke šokirao svijet, u klubu ‘liznuo‘ djevojku, pratitelji ogorčeni: Nemaš klase, budi frajer

Piše SN
27. studenog 2023. - 15:44

Nick Kyrgios je jedna od kontroverznijih ličnosti u tenisu, a u nedjelju je ponovno izazvao lavinu reakcija nakon što je podijelio fotografiju sebe i svoje djevojke Costeen Hatzi na Instagramu.

Na fotografiji Nick liže Costeen u sred noćnog kluba, a to je odmah izazvalo lavinu komentara.

"Pripazite na maloljetnike koji ovo gledaju", napisao mu je Thanasi Kokkinakis, a i drugi fanovi nisu bili oduševljeni Nickovim ponašanjem.

"Baš si krindž prijatelju. Vrati se na teren", napisao mu je jedan pratitelj, drugi se složio da bi mu fokus trebao biti na terenu, a treći poručio:

"Dajte si uzmite sobu".

Bilo je onih koji su upozoravali da i djeca imaju pristup ovom sadržaju, kao i onih koji se zalažu da njihova privatnost ostane privatna.

"Molim te nemoj objavljivati što radiš svojoj djevojci. Zadrži to za sebe. Poštuj one koji te prate", napisao mu je fan, a drugi da propisno oprao:

"Zar nemaš mlade fanove kojima si uzor? Ovako gubiš i odrasle navijače i njihovu djecu. Nemaš klase. Naravno, radi što želiš. Budi ‘frajer‘, ali za koju to publiku objavljuješ? Kakvu publiku želiš privući? Samo drk****? Nabavite si sobu", napisao je ljuti fan.

Kyrgios je u 2023. godini odigrao samo jedan meč nakon što se povukao sa sva četiri Grand Slama zbog ozljede koljena i potrganog ligamenta u zapešću uoči Wimbledona. Vjerojatno će preskočiti i Australian Open u siječnju iako se organizatori još uvijek nadaju da će doći u formu i nastupiti na ovom Grand Slamu.

Kyrgios je bio i u vezi sa Zagrepčankom s australskom putovnicom, tenisačicom Ajlom Tomljanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:03