StoryEditorOCM
Više od sportapoljska u mom srcu

Baturina ljubi prekrasnu Poljakinju Martynu! Presretni su zajedno i zaljubljeni do ušiju, ljubav ne poznaje granice

Piše Sport SD
3. rujna 2024. - 13:41
Snimka iz 2020. godine, Roko, Martin i Marin Baturina marljivo treniraju u vrijeme koronavirusa pod paskom oca Mate BaturineVladimir Dugandžić/Cropix

Dok se svijet otima za Dinamovog dragulja Martina Baturinu, on je stavio milijune ‘na hlađenje‘ i još će pokušati nešto napraviti s Dinamom. Pred njima je izazovna i lukrativna Liga prvaka, dobre igre mogle bi još ponešto podebljati njegov idući ugovor s nekim od top europskih klubova.

Navijači Hajduka i dalje dobro pamte njegovog oca Matu Baturinu koji je i dalje živopisna legenda kluba s Poljuda, dok Martinov stariji brat Roko solidno gura u Španjolskoj.

Roko Baturina (24) karijeru je nastavio u redovima španjolskog drugoligaša Malage, objavio je klub sa stadiona La Rosaleda u lipnju.

Mladi napadač stigao je u Malagu na posudbu iz portugalskog Gil Vicentea s opcijom otkupa ugovora.

- On je središnji napadač koji se ističe u kaznenom prostoru i ima njuh za gol - priopćila je Malaga u ponedjeljak.

Tijekom karijere je igrao za Split, potom je bio član Dinama iz kojeg je preselio u mađarski Ferencvaroš. Igrao je i za poljski Lech, te slovenski Maribor.

Roko je nekako izvan fokusa javnosti, no uživa u inozemstvu u pratnji svoje prekrasne djevojke, 22-godišnje Poljakinje Martyne Molewske. Sudeći po fotografijama kojih je krcat Instagram, par baš uživa u zajedničkom životu.

- Dvije godine s ljubavi mog života - napisala je Martyna prije pola godine uz emotikone srca i ključića. To je to. Zaljubljeni su do ušiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 10:57