StoryEditorOCM
Više od sportazlatna splićanka

Barbara Matić bodrila je rukometaše s tribina, a zatim poslala i snažnu poruku za Donnu Vekić, evo što joj je poručila

Piše I. M.
2. kolovoza 2024. - 22:04

Nisu se hrvatski rukometaši proslavili protiv Švedske. Upisala je Hrvatska najteži poraz u povijesti Olimpijskih igara, 38:27.

Jedina pozitivna stvar danas u jednoj od dvorana u južnom dijelu Pariza je bila podrška navijača. Premda je Šveđana na tribini bilo više, ali.... „Malo nas je, ali nas ima”.

Rukometni spektakl nije propustila ni olimpijska pobjednica. Barbara Matić odradila je svoje u srcu Francuske i sada može reći kako ima sve. Zlato sa svih najvećih natjecanja, ali ovo će joj vjerujemo biti posebno. Prema Hrvatskoj se još ne vraća, daje dovoljno vremena onima u Splita za pripremu dočeka.

image
Thibaud Moritz/Afp

Na korak do spomenute „najveće” medalje je još jedna hrvatska sportašica. Donna Vekić sutra igra finale protiv Kineskinje Qinwen Zheng. Četvrta je to medalja za Hrvatsku na ovim Igrama, a ostaje još samo pitanje kojeg će sjaja biti. Najbolja hrvatska tenisačica sanja zlato, a nije jedina u toj priči, jer svi priželjkujemo da još jednom čujemo taktove „Lijepe naše” u Parizu.

image
Tom Dubravec/Cropix

A da su hrvatski sportaši uvijek jedni uz druge, pokazala je i Barbara koja je Donni poslala posebnu poruku. Zlatna za buduću zlatnu? Splićanka je Osječanki poslala kratku, ali slatku podršku. Evo što joj je poručila.

- Draga Donna, sretno u finalu! Svi smo uz tebe, idemo jako po zlato, veselo je poručila Matić.

Podsjetimo, Hrvatska za sada broji četiri medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Dva zlata i jednu broncu, a četvrtoj medalji još ne znamo sjaj, ali nadamo se kako sutra neće biti dan za srebro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 07:48