StoryEditorOCM
Više od sportaispod svake razine

Armada je u Ljubljani dotaknula ‘novo dno‘, frustracije zbog blamaže liječili su uvredljivim skandiranjem Marku Livaji

Piše R. R.
29. kolovoza 2024. - 22:55

Navijačka skupina Armada propisno se osramotila na gostovanju u Ljubljani. Blamažu na travnjaku svoje momčadi i najteži poraz u povijesti na europskim utakmica dodatno su začinili neprimjerenim ponašanjem na tribinama, bacajući baklje prema travnjaku, ali i domaćim navijačima što je uzrokovalo polusatni prekid susreta.

Nešto je to što će UEFA svakako „honorirati“ i drakonskom kaznom prema Rijeci, jer ovakvo ponašanje na tribinama je potpuno neprihvatljivo.

No potpuno „novo dno“ u svom ponašanju Armada je dotaknula i za vrijeme dvoboja, kamere su zabilježila skandiranja navijača „umri Livaja“ stihove kojima se vrijeđa kapetana Hajduka Mrka Livaju. Na videu koji kruži društveni mrežama sasvim se lijepo može ćuti kako za vrijeme puštanja s razglasa pjesme Freed From Desire, Armada pjeva dobro poznati prerađeni refren.

Jesu li time riječki navijači dotaknuli novo dno? Definitivno, jer im je Marko Livaja najmanje kriv zbog blamaže koja je doživljena porazom od Olimpije, a frustracije zbog ovakvog poraza su mogli „liječiti“ i na druge načine bez spominjanja osobe koja nije sudjelovala, niti bila blizu mjestu debakla. No kako se kaže, pokazali su razinu svoje sportske (ne)kulture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 23:26