StoryEditor
Vaterpolozajedništvo

Vaterpolska obitelj sakupila značaj novčani iznos za pomoć Banovini: novac će se iskoristiti za obnovu sportske dvorane u Petrinji

23. veljače 2021. - 15:02
Vaterpolisti će pomoći obnoci sportske dvorane u PetrinjiHVS

Razoran potres koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio Banovinu, udružio je cijelu Hrvatsku pa tako i vaterpolski svijet i hrvatski vaterpolisti su u želji da pomognu, organizirali humanitarnu akciju "Vaterpolisti za Petrinju" te na taj način prikupili 136.550,15 kuna, priopćeno je iz Hrvatskog vaterpolo saveza.

- Hrvatska vaterpolska obitelj pokazala je veliko vaterpolsko srce i solidarnost te složno odlučila da prikupljenim sredstvima pomogne obnovi oštećenog objekta sportske dvorane u Petrinji, kao i oštećene obiteljske kuće našeg vaterpoliste iz Siska - navodi se u priopćenju.

- Svim sportašima, sportskim djelatnicima i mladima, kao i obiteljima iz Petrinje želimo da se što prije vrate u svoje domove kao i u sportske objekte kako bi se nastavili baviti svojim omiljenim sportovima. I ovog puta smo se uvjerili da zajedništvo i humanost oplemenjuje i naše i tuđe živote - dodaje u svom priopćenju HVS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 06:41