StoryEditorOCM
Vaterpolosporna situacija

Tucak poludio na odluku srpskog suca, brutalno ga je izvrijeđao, žestoku reakciju zabilježile su i kamere

Piše SN
3. kolovoza 2024. - 16:28

Hrvatski vaterpolisti osigurali su četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu pobijedivši Grčku 14:13 u susretu četvrtog kola skupine A.

Barakude su nešto bolje ušle u susret i povele 3:1 u prvoj četvrtini, no nakon tog pogotka Lončara naši su vaterpolisti pali u crnu rupu te idući pogodak zabili tek u zadnjoj minuti druge dionice - pišu Sportske novosti.

Ipak, treću su odigrali fenomenalno, utrpali Grcima čak sedam pogodaka u osam minuta i u posljednju dionicu igre ušli s dva pogotka prednosti (11:9). A onda je došao trenutak koji je umalo usmjerio utakmicu. Srećom, nije.

Naime, Matias Biljaka je u plivanju nehotice udario grčkog igrača, a srpski sudac Vojin Putniković, nakon pregleda snimke, dosudio je "brutality" prekršaj, što je značilo isključenje za našeg vaterpolista i pune četiri minute s igračem manje za Hrvatsku, a Grci su dobili i peterac.

image

Kadrovi s utakmice Hrvatska - Grčka

AFP

Izbornik Ivica Tucak poludio je na tu odluku i tijekom minute odmora, pri rezultatu 12:12, počeo psovati Putnikovića. Žestoku reakciju zabilježile su i TV kamere. Video pogledajte OVDJE.

- Pi*ko jedna. Onaj violence. Zar zato mi radimo tri godine? Šu*ak jedan. Mamu ti je**m bezobraznu - vikao je hrvatski izbornik, a onda poslao smirujuću poruku svojim izabranicima:

- Dečki, dobit ćemo ovu utakmicu. Želim ovaj karakter do kraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 13:13