StoryEditor
Vaterpolovodeni derbi

Tko će lakše disati nakon vodenog El Clasica: Hrvatska i Srbija imaju po jedan poraz i svaka im je utakmica kvalifikacijska

30. srpnja 2021. - 20:35

Jedna Hrvatska protiv Australije, druga protiv Crne Gore, koja će igrati protiv Srbije u subotu od 8.30 sati? Igrom kao protiv Australije nema izgleda protiv Srbije. Ali, Hrvatska kakvu smo vidjeli protiv Crne Gore može do željenog cilja – medalje.

Prvi cilj je izboriti četvrtfinale. Ni Srbija nije osigurala prolaz među osam najbolji. I ona ima krivi korak, poraz od Španjolske. Potom je dobila Kazahstan i Australiju. Zbog toga je i njoj svaka utakmica kvalifikacijska, kao i našima.  Tko će lakše disati nakon vodenog El Clasica, a uoči posljednjega, petog, kola u skupini u kojem Hrvatska čeka Španjolske, a Srbiju ogled protiv Crne Gore?

Upitan je opet nastup Paula Obradovića. Zaradio je udarac protiv Australije u rebra. Liječnik je uoči ogleda protiv Crne Gore preporučio odmor, ali 36-godišnji Medo, kako ga od milja zovu, nije želio na tribine. Igrao je, upisao se i u strijelce.

- Boli, boli, užasno boli - istaknuo je nakon ogleda s Crnogorcima.

Posljednje informacije govore kako izbornik Srbije Dejan Savić nema problema s ozlijeđenim igračima. Srbija je dobila zadnja tri ogleda protiv naših.

item - id = 1116689
related id = 0 -> 1128876
related id = 1 -> 1128781
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 11:19