StoryEditorOCM
VaterpoloPožurite

Spaladium Arena gotovo je rasprodana: manje od 100 ulaznica ostalo je za večerašnji polufinalni okršaj Hrvatske i Italije; slavit će se uz nastup Nene Belana

Piše Ivan Renić
8. rujna 2022. - 13:34

Još malo, pa nestalo! Ulaznice za večerašnji polufinalni okršaj Hrvatske i Italije su gotovo rasprodane. Ostalo je nešto manje od 100 slobodnih mjesta u Spaladium Areni. Stoga, svi koji ste planirali na vaterpolski spektakl s početkom u 20.30 – požurite!

Split je već desetak dana u pravoj vaterpolskoj groznici. Arena je do posljednjeg mjesta bila ispunjena protiv Grčke i Gruzije, a isti scenarij sprema se i u dvoboju s Talijanima. Najjači je to protivnik Barakuda do sada, aktualni svjetski viceprvak.

Pobjeda bi momčadi Ivice Tucka donijela minimalno srebro i još jednu neviđenu vaterpolsku feštu u finalu. No, treba prije toga „potopiti” Italiju, a za to će našima trebati huk s tribina. Domaćini smo Europskom prvenstvu i grijeh bi bio to ne iskoristiti, ne uzeti medalju... Naši vaterpolisti na pravom su putu da to učine u spektakularno uređenom interijeru Spaladium Arene. Ako do sada još niste povirili unutra, vrime van je!

A vi koji ste na vrijeme rezervirali svoj zlata vrijedan papirić, dođite na vrijeme. Velike gužve se stvore na cestama koje vode do Spaladiuma. Nije ludo uputiti se ni dva sata prije početka, pronaći parking na miru i osvježiti se prije nego na tribinama zavlada „ludnica”...

Zabave neće nedostajati ni nakon susreta. Svi priželjkujemo pobjedu, a slavlje će se nastaviti uz Nenu Belana koji će nastupiti u Jana Vodenom Gradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 09:22