StoryEditor
Vaterpolouz rub bazena

Smodlakin start u Beogradu: Rado sam se prihvatio novog izazova i za početak je najbitnije da krenemo u naš zajednički rad pobjedom

Piše Pero Smolčić
31. siječnja 2020. - 18:18
Tom Dubravec/Hanza media

Reprezentativni su izazovi završili, vaterpolisti se vraćaju klupskim izazovima. Nastavlja se Regionalna vaterpolska liga, a deveto kolo, zadnje prvog dijela prvenstva, otvara Jadran gostovanjem u Beogradu kod Crvene zvezde, utakmica se igra danas s početkom u 20.15 sati.

Novi je trener Jadrana Mile Smodlaka koji će nastaviti tamo gdje je Ivan Asić stao. Asić je dvije godine zaredom klub sa Zvončaca uveo u grupnu fazu Lige prvaka, a odlučio se promijeniti kontinent, otići pomoći bratu koji u SAD-u vodi vaterpolski klub. Sada je na Smodlaki da odradi s jadranašima drugi dio sezone.

- Nisam još imao vremena za velike stvari. Vratio sam se u nedjelju, a već u ponedjeljak sam došao na trening. Nisam se ni malo odmorio, još sam vozio od Budimpešte do Splita. Ali, rado sam se prihvatio novog izazova i za početak je najbitnije da krenemo u naš zajednički rad pobjedom u Beogradu – rekao nam je Smodlaka.

Jadran je trenutno četvrti s 15 bodova, Crvena zvezda peta s deset bodova.

- Rezultatski ova utakmica nije ključna, ali nama je važno startati pobjedom. U svlačionici je odlična atmosfera, voljni se moment podigao. Odigrali smo odličnu trening utakmicu sa Solarisom i nadam se da će tako biti i u službenom susretu protiv beogradske momčadi. Šetka i Krapić su dugo bili ozlijeđeni, sada treniraju normalno, spremni su i nadam se da će ostati zdravi – kazao je Smodlaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 00:59