StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

Sljedećeg vikenda kreće prvenstvo 1 B Lige, makarski Galeb bi u utrku za prvaka

Piše Mladen Bagić
30. siječnja 2023. - 20:37

Idućeg vikenda kreće natjecanja drugoligaša u čijem sastavu s 10 klubova je i makarski Galeb. Bilo je promjena u rosteru momčadi koju će i dalje kao prvi trener voditi Toni Lalić.

- Vjerujem da spremniji i kvalitetniji ulazimo u novo prvenstvo. Pojačali smo se iskusnim igračima, povratnikom Lukom Kalebom, pa Ivanom Perićem, ukoliko nam Jadran proslijedi na posudbu našeg Juru Žliića, uz godinu iskusnije naše mlađe igrače, to bi bilo trebalo biti dovoljno za iskorak prema vrhu lige. Zbog selidbe i studija, otišli su Miličević, Ravlić i Topić. Cilj je dakle biti među prvih pet koji nastavljaju utrku za 1. mjesto - kaže trener Toni Lalić, koji je utakmice sa Neumom i POŠK-om koristio za uigravanje sastava, koji će premijerni nastup imati kontra Delfina.

A baš Makarani će službeno biti prvi gosti u novoizgradjenom bazenu u sklupu specijalne bolnice "Martin Horvat", koji je grad Rovinj čekao punih 70 godina. U prošloj sezoni Galeb je visoko porazio Rovinjane (23:4) i sigurno da je i sada favorit.

1. kolo: Jadran Kostrena – Zagreb, Opatija – POŠK 1973., Crikvenica – Siscia, Delfin Rovinj – Galeb, Bellevue – Gusar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 23:47