StoryEditorOCM
Vaterpolou 19 sati

Sezona za Jadran još nije gotova: prvaci Hrvatske u Poljudu igraju posljednje kolo Lige prvaka

Piše Iva Majić
24. svibnja 2023. - 12:27

Točno prije tjedan dana Jadran je postao prvak Hrvatske, te u prepunom Poljudu i predivnoj atmosferi, podigao svoj prvi povijesni trofej u tom natjecanju. Ova srijeda nam donosi posljednje, 14. kolo Lige prvaka, a splitska momčad domaćin je Waspo 98 Hannoveru u susretu koji je na rasporedu u 19 sati. I dok je utakmica protiv Jug AO- a prije sedam dana bila najbitnija u sezoni, ova danas nije baš takve prirode... Uoči zadnjeg kola u skupinama Lige prvaka, gotovo da nema više niti jedne nedoumice.

U skupini B, u kojoj je hrvatski drugi predstavnik, Jug, sve se već zaključalo jučer. "Gospari" nisu najbolja momčad u Lijepoj Našoj, ali će na završni turnir Lige prvaka u Beograd koji je na rasporedu od 31. svibnja do 3. lipnja.

S druge strane, u skupini A u kojoj se zadnje kolo igra danas, također je poznato koja četiri kluba će biti sudionici "Final 8", ali jadranaši nisu oni koji su osigurali kartu. Najbolja četiri kluba u ovoj grupi su: CNAB Barceloneta, Pro Recco, Olympiacos i Vouliagmeni. 

Međutim, zadnja je utakmica sezone, a dakle i posljednja prilika da pogledate kakav vaterpolo igra najbolja momčad u Hrvatskoj. Dovoljan razlog da budete na tribinama, a posebno ako niste bili među onim sretnicima koji su svoju kartu imali prošli tjedan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:24