StoryEditorOCM
VaterpoloDominacija domaćih

Junak Marinić Kragić: ‘Padali smo, a publika nas je dizala. Ovo još nisam doživio nigdje osim na utakmicama Hajduka‘

Piše Ivan Renić
8. rujna 2022. - 22:37

Uz Marka Bijača junak utakmice bio je Jerko Marinić Kragić. Domaći čovik zabio je četiri gola iz pet pokušaja. Može se kazati kako je postao miljenik publike u Spaladium Areni.

- Možda i je, s obzirom na važnost utakmice. Pokazali smo koliko možemo. Prije početka prvenstva sumnjali su u nas, govorili da ne možemo ući među četiri. A evo nas u finalu. Uz smjenu generacija, pokazali smo da smo i dalje jako ozbiljna ekipa.

Što je presudilo?

- Dobra priprema utakmice, prije svega. Imali smo dosta pripremnih susreta s njima, znali smo što nas čeka. A tek ova atmosfera... To se riječima ne može opisati. Padali smo, publika nas je dizala. Ja ovo još nisam doživio nego na utakmicama Hajduka. Hvala svima i napunimo tribine još jednom u subotu.

Mađarska je posljednja prepreka do zlata...

- Nema nitko tvrđi od nas pred 9000 ljudi. Moramo to potvrditi i u subotu. Nema kalkuliranja. Ovo je veliki korak za nas, ali posao nije gotov. Gladni smo, žedni smo, željni smo, ne znam kako to opisati. Nisam se ovako osjećao nikad u svojoj karijeri – zaključio je Marinić Kragić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 02:05