StoryEditorOCM
Vaterpoloizjave aktera

Aljoša Kunac nije bio zadovoljan nakon teškog poraza od Grčke: Već prije utakmice mi se činilo da jedva čekaju da završi

Piše Ivan Renić
3. rujna 2022. - 19:35

Nezadovoljan pristupom svojih igračica bio je izbornik Aljoša Kunac.

- Bio nam je ovo najteži ispit do sada, ali morali smo i to proći. Cure su mlade, treba im vremena i moramo ih čekati. Ali pristup nam je bio loš. Već prije utakmice, činilo mi se da jedva čekaju da završi. Bila nam je ovo već peta utakmica. Malo smo se pripremali, a puno susreta odigrali. Sve to dođe na naplatu.

Zaključila je Hrvatska nastup u skupini. Ukupno su Barakudice zabile 46 golova.

- Zadovoljan sam s napadom, ali obrana nas muči. Stajanje u prostoru, moramo poraditi na tome. Pripremit ćemo se za Izrael. Italija će za nas biti utakmica slična ovoj. Sve snage stavljamo zato na dvoboj s Izraelom – poručio je Kunac.

Sretna s izvedbom naše vrste nije bila ni najiskusnija igračica Emmi Miljković.

- Jako loše smo ušle u utakmicu. Stisle su nas, obrana nam je bila šuplja. Olako smo ušle, da smo bile na razini kao protiv Mađarske, ne bi bilo ovako. Ali mi smo svoje napravile. Sad nam slijede Italija, pa Izrael. Spremamo se za Izraelke. Protiv Italije ćemo moći uvježbati neke nove stvari – kazala je Miljković.

Riječ je imala i kapetanica Ivana Butić.

- Nismo se držale dogovora. Pokušale smo s novom zonom, ali nismo se dobro snašle. Bio nam je ovo loš dan, sve se spojilo. Mislim da nam je nedostajalo želje. S dvije pobjede smo se opustile kao da ne želimo igrati ostale utakmice. Nadam se da ćemo dalje nastaviti onako kako znamo. Protiv Talijanki ćemo pokazati puno više, a kasnije onda u borbu s Izraelom – zaključila je Butić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 05:16