Tenispotez godine

Velikan svjetskog tenisa pokazao što znači biti najveći svih vremena: policija otkazala spektakl, a onda se on umiješao i još jednom oduševio navijače

Piše SN

Roger Federer najomiljeniji je svjetski tenisač, u to ne postoji nikakva sumnja. Gdje god se pojavi legendarni Švicarac izazove pravu ludnicu i toga su svjesni i svi njegovi rivali. A najnovijim potezom Federer je samo još jednom pokazao svoju veličinu, a nema sumnje da je stekao naklonosti i novih navijača.

Naime, zbog nereda u Bogoti i sigurnosnih razloga policija je spustila rampu i otkazan je ekshibicijski meč koji je Federer prošlog tjedna tamo trebao odigrati protiv Alexandrea Zvereva.

Organizatori meča su poručili kako navijači neće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

- Jako smo tužni i nalazimo se u jako teškoj financijskoj situaciji. Trošak je ostao isti, a ostali smo bez prihoda - rekao je glavni organizator Manuel Mate.

Nakon ovakvog raspleta oglasio se  i Federer putem svog predstavnika i obećao navijačima povrat novca, ako treba i iz vlastitog džepa.

- Roger Federer će kompenzirati navijačima u Bogoti. Naš cilj je da se meč odigra sljedeće godine, ali ako neće biti moguće Roger će vratiti navijačima novac za kupljene ulaznice - rekao je Federerov agent Tony Godsick.

#NAVIJAčI#ROGER FEDERER#POVRAT NOVCA