StoryEditorOCM
Tenisnikad prije

Svijet tenisa ovo ne pamti, kontroverzna tenisačica na US Open stigla u nevjerojatnoj haljini od tila punoj mašni

Piše Sport SD
28. kolovoza 2024. - 07:38

Za svoj dugo očekivani povratak na US Open, Naomi Osaka se nada da će izazvati dašak magije. Novi izgled 26-godišnje tenisačice na terenu, pak, mogao bi vas iznenaditi.

Dok je moderna teniska odjeća obično ravnih crta, Osakina suknja za hodanje napuhuje se zahvaljujući podsuknji od tila. Na slikama objavljenim uoči turnira pozirala je u crnoj bomber jakni visokog sjaja ukrašenoj ogromnom bijelom mašnom. Postoji i svjetlija verzija boje limete, koju je nosila na svom ulazu u prvom kolu protiv Jelene Ostapenko. Iako je skinula jaknu kako bi pobijedila, još uvijek je imala mašne - jedna je bila zavezana na stražnjoj strani njezine živopisne zelene suknje na više razina, a još dvije su krasile pete njezinih tenisica.

image
Timothy A. Clary/Afp
image
Timothy A. Clary/Afp

- Inspiracija koja je potaknula moj izgled - a ovo bi mogao biti japanski izraz - osjećam se kao ‘čarobna djevojka‘ na terenu", rekla je u izjavi za tisak Nikea.

- Za mene postoji trenutak transformacije kada hodam na terenu i jako se zabavljam igrajući, tako da je želja da se svi koji vide odjeću povežu s tim osjećajem stvarno velika motivacija za mene.

Otkako se povukla s Roland Garrosa i Wimbledona 2021. te odustala od US Opena u 3. kolu, četverostruka pobjednica Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji uzela je dulju stanku, dajući prioritet svom mentalnom zdravlju, a potom i majčinstvu.

- Moj najveći problem trenutno nisu porazi, moj najveći problem je što se ne osjećam kao da sam u svom tijelu. Čudan je to osjećaj, promašivati ​​lopte koje ne bih smio propustiti, udarati lopte mekše nego što se sjećam... Jedini osjećaj koji bih mogao usporediti s onim što sada osjećam je to što sam nakon poroda - napisala je.

Osaka je rekla da na prilagodbu gleda kao na proces i da će nastaviti raditi kako bi stigla tamo gdje želi biti. Ona igra US Open prvi put nakon 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 08:25