StoryEditorOCM
Tenispretjeruju

Srbima je ovaj detalj sporan: ‘Ivanišević povukao nevjerojatan potez u vezi s Đokovićem, ovo ne bi nitko na svijetu...‘

Piše Sport SD
28. kolovoza 2024. - 12:17

Goran Ivanišević i Novak Đoković prekinuli su suradnju u ožujku ove godine. Suradnja je trajala pet godina, a sve je počelo kad se Splićanin pridružio Novakovom timu u prvom tjednu Wimbledona 2019.

Sa srpskim tenisačem Ivanišević je ostvario brojne uspjehe, ali i prošao i kroz najteže trenutke, poput diskvalifikacije s US Opena i deportacije iz Australije. Zajedno su osvojili osam Grand Slam naslova. Ivanišević je kao igrač bio sjajan serviser i primjetno je da se Đokoviću pod njim poboljšao taj segment igre. 

image
AFP

Razlaz Ivaniševića je još uvijek zanimljiva tema medijima, nedavno se Goran osvrnuo na njihovu suradnju.

- Novak je najveći tenisač u povijesti i jedan od najvećih sportaša u povijesti sporta. Od njega se puno može naučiti, prošao je u pet godina, i ja s njim, puno loših stvari. Nećemo o njima, ali sve se na kraju vrati u životu, izjavio je Ivanišević.

Srpski Kurir javlja o zanimljivom detalju s Goranovog Instagrama, sporno im je što na njegovoj profilnoj fotografiji još uvijek stoji fotografija s Đokovićem gdje zajedno drže wimbledonski pehar.

image
AFP

- Ivanišević povukao nevjerojatan potez u vezi s Đokovićem! Ono što je hrvatski stručnjak napravio, vjerojatno ne bi nitko na svijetu, naslov je teksta.

Legendarni Hrvat zasad samo uživa u teniskim mečevima, a povratak u trenerske vode najavio je nakon ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 10:17