StoryEditorOCM
Tenisveliki preokret

Šok u Beogradu, Đoković priznao veliku pogrešku i moli za oprost, otac izdao priopćenje u kojemu se ‘posipaju pepelom‘

Piše SPORT SD
16. lipnja 2023. - 16:22

Otac proslavljenog srpskog tenisača Novaka Đokovića, Srđan, želi vratiti teniske terene na Dorćolu, koji su nedavno predani gradu Beogradu.

Naime, Srđan je izdao priopćenje u kojem je naveo da je spreman za novu suradnju i ponovno preuzimanje terena "Milan Gale Muškatirović".

"Nakon iskazane namjere Novaka Đokovića i njegove tvrtke da se povuku iz partnerstva s gradom oko poslovanja i aktivnosti Teniskog terena ‘Novak‘ na Teniskim terenima ‘Milan Gale Muškatirović‘, obavještavam medije da u dogovoru s mojom obitelji, spreman sam osobno ili preko neke od tvrtki u našem vlasništvu nastaviti suradnju s gradom oko poslovanja i aktivnosti teniskog centra.

Gradu ćemo u najkraćem roku ponuditi neki od načina suradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar nastavi obavljati djelatnost za koju je namijenjen za dobrobit teniskog sporta Beograda i Srbije.

Nadamo se da će gradski čelnici pozitivno reagirati na ovu našu inicijativu u ime budućnosti teniskog sporta", stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:04