StoryEditorOCM
Tenisotvoreni sukob

Skandalozne provokacije nakon dvoboja: nakon nekoliko neugodnih pitanja Novak Đoković se ustao i napustio studio

Piše Sport SD
9. srpnja 2024. - 16:29

Novak Đoković i Wimbledon ove godine se baš i ne vole, nakon pobjede nad Holgerom Runeom obračunavao se Nole s navijačima. Nije mu se nimalo svidjelo kako se prema njemu ponaša publika u Londonu koja ga je pokušavala poremetiti pokličima,prenosi Kurir.

Nakon kratkog intervjua na terenu uslijedilo je i gostovanje u studiju BBC-a koje je bilo jednako neugodno. Dapače i prvo pitanje bilo je usmjereno prema viđenom na terenu i prvim izjavama. Sljedeće pitanje odnosilo se na to, dobiva li Novak poštovanje kako zaslužuje s obzirom na sedam osvojenih titula u Wimbledonu.

- Kao što sam rekao nakon dvoboja, zahvalio sam se većini navijača na stadionu i znam da nakon gledanja tenisa cijeli dan nije lako ostati do kraja. Oni su i jedan od razloga zbog čega sam i dalje ovdje i igram, publika koja zaista cijeni igrače i napore koje imamo, oni nas podržavaju i to znam. Ali kada publika prijeđe „crvenu liniju“, onda reagiram i ne kajem se zbog svojih riječi ili postupaka na terenu.

Engleski novinar isprovocirao je Novaka pitanjem, kako uspijeva složiti misli i stav kada publika negoduje, zviždi i ukazuje nepoštovanje. I dodatno pitanje, je li to još veća motivacija za njega?

- Imate li neko drugo pitanje osim o publici? Fokusirani ste samo na to, ili postoji nešto drugo oko meča - bio je vidno nervozan Novak.

Nakon kratkog opravdanja, jer je neobična Novakova reakcija i opaska gledateljima izazvala veliku pažnju javnosti.

- Ovo je već treće pitanje. Rekao sam što sam rekao - bio je jasan Novak.

Kada je vidio gdje sve vodi, engleski novinar pokušao je da temu prebaciti na sport pitanjem o Alexu de Minaur, ali Novak je bio neumoljiv.

- Radujem se tom meču, bit će teško - bio je kratak Novak, koji se potom zahvalio i odmah napustio studio BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 05:28