StoryEditorOCM
Tenisneki su sumnjali

Talijan prvo svladao Đokovića pa mu pomogao izboriti polufinale, euforični srpski mediji ga prozvali ‘Srbinom‘

Piše SPORT SD
17. studenog 2023. - 09:48

Jannik Sinner je spasio Novaka Đokovića i odveo ga u polufinale ATP Finala. Talijanski tenisač svoj je plasman među četiri najbolja osigurao i prije meča protiv Holgera Runea pa je bilo onih koji su smatrali kako će sinoć igrati ‘pod ručnom‘ te tako omogućiti Dancu da uđe u polufinale umjesto Srbina.

No to nije bilo tako - Sinner je pobijedio sa 6:2, 5:7, 6:4 i postao junak Srbije, barem na jedan dan.

"Sinneru, Srbine! Talijan odigrao za Novaka i poslao ga u polufinale Torina: Poslije velike drame srušio Runea na radost Srba!", naslov je teksta na Kuriru kojim se veliča pristup talijanskog tenisača, prenose Sportske novosti.

"Kalkuliraju mali tenisači, ali Jannik Sinner nije taj! Novak je u polufinalu Torina", piše MozzartSport koji ističe "sve i da je Sinner pokleknuo protiv u drugom i trećem setu izuzetno agresivnog i nadahnutog Danca, teško da bi bilo tko realan smio tvrditi da je mladi Talijan tendenciozno izgubio."

Upravo je Sinner, podsjetimo, u drugom kolu u skupini svladao Đokovića, čime je prekinuo njegov pobjednički niz od 19 mečeva i doveo ga u situaciju da ne ovisi o sebi.

Sportal piše kako je "Sinner pobijedio i za Novaka" uz fotografiju zagrljaja te dvojice tenisača dok u drugom tekstu donosi reakciju nekadašnjeg tenisača, a sada komentatora Grega Rusedskog koji je odgovorio kolegici Catherine Whitaker na njenu rečenicu kako se Sinner mogao štedjeti s obzirom na to da ima probleme s leđima.

- Svi veliki igrači samo žele pobjeđivati, bez obzira na sve - rekao je Rusedski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 19:44