StoryEditor
Tenisgrand slam

Roland Garros će dnevno moći pratiti 5.000 gledatelja: želja im je imati dvostruko više posjetitelja na tri stadiona u kompleksu

Piše Hina
18. rujna 2020. - 19:35
Thomas Samson/AFP

Pet tisuća gledatelja dnevno moći će s tribina pratiti teniske susrete na grand slam turniru Roland-Garros koji se ove godine iznimno održava  od 27. rujna do 11. listopada, objavili su u petak organizatori.

- Vlasnici numeriranih ulaznica za teren Philippe-Chatrier sačuvat će svoju ulaznicu i imat će pristup na cijeli stadion koji obuhvaća 12 hektara, uključujući i terene Suzanne-Lenglen i Simonne-Mathieu. Vlasnicima ulaznica za terene Suzanne-Lenglen i Simonne-Mathieu novac će biti vraćen - napisali su organizatori na Twitter profilu turnira.

Prije desetak dana Roland-Garros je predstavio opciju  prema kojoj bi svaki dan turnir moglo pratiti 11.500 gledatelja koji bi bili raspoređeni u tri neovisna sektora na tri glavna terena Philippe-Chatrier (5.000 mjesta), Suzanne-Lenglen (5.000) i Simonne-Mathieu (1.500). No u četvrtak su morali smanjiti tu brojku na 5.000.

Razočarani kupci ulaznica imat će pristup "kupnji karata s prioritetom" 2021., dodaju organizatori.

Roland Garros se inače održava krajem svibnja i početkom lipnja, ali je ove godine odgođen za jesen zbog pandemije koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 18:17