StoryEditorOCM
Tenisšto je, je...

Rasplakala je Donnu, opet je bila među navijačima, a čak i ako vam nije draga, jednu stvar Kolindi morate priznati

Piše I. M.
1. kolovoza 2024. - 23:06

"Ajmo Donna!", čulo se na Roland Garrosu. 

Ima li još tko u Hrvatskoj, a da nije znao da Donna Vekić (WTA- 21.) "lovi" finale Olimpijskog turnira u Parizu? I "ulovila" ga je. Osječanka igra tenis života, ima srebro oko vrata i sanja zlato. 

Puno manja drama nego u jučerašnjem meču protiv Ukrajinke Marte Kostjuk. Slovakinja Anna Karolina Schmiedlova (WTA 67.). nije mogla ni blizu Donni. Posebno u drugom setu u kojem je hrvatska uzdanica izdominirala sa 6:0!

image
Carl De Souza/Afp
image
Patricia De Melo Moreira/Afp
image
Carl De Souza/Afp

Fantastična Donna Vekić je u finalu Olimpijskih igara, ispisala je novu povijesnu stranicu hrvatskog tenisa

Sigurno joj je u tome pomogla i podrška navijača koji su se raštrkali na kultnom stadionu, ali to ih nije spriječilo da redovito pljeskom i povicima isprate Donnu. A često je glas pustila i Kolinda Grabar Kitarović. Ne samo to, poprilično je bila aktivna u navijanju bivša hrvatska predsjednica, a današnja članica Međunarodnog olimpijskog odbora. 

Ustala bi se, pljeskala, a uz to i doviknula neke motivirajuće "citate", za koje je i sama Donna rekla da joj pomognu za vrijeme meča.

- Toliko mi znači podrška iz Hrvatske da vam to ne mogu opisati, Kolinda je u jednom trenutku nakon drugog seta rekla: "Cijela Hrvatska je uz tebe", a meni su došle suze na oči. Stvarno cijenim to – izjavila je Vekić nakon četvrtfinalnog meča protiv Ukrajinke Marte Kostjuk.

Pojava Grabar Kitarović na sportskim terenima nije nikakva novost. Rekli bismo, nema što žena ne prati i nema terena na kojem nije bila. I jedni je simpatiziraju, drugi pak ne, treći ismijavaju...

No, jedna stvar se Kolindi ipak mora priznati. Kad god se pojavi na sportskim terenima uvijek je u bojama Hrvatske, ili s nekim našim obilježjima, a sve to je iskombinirano - prvoklasno!

Jednostavno, nije ružno, nikad ni vulgarno i moramo priznati kako žena ima stila! Ništa drugačije nije bilo ni ovu večer, a da nije slučajnost, pogledajte što je sve do sada nosila u Parizu pa procijenite sami.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Luis Robayo/Afp
image
Luis Robayo/Afp
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 05:18