StoryEditorOCM
Tenissusjedi na aparatima

Poznata televizija digla prašinu u Srbiji, prvog igrača svijeta proglasili ‘našim‘: ‘Novak Đoković i njegovi Hrvati...‘

Piše I. M.
30. prosinca 2023. - 13:18

Za ljubitelje tenisa, "post" je pri kraju. Sredinom siječnja na rasporedu je Australian Open (od 14.1.), prvi Grand Slam sezone, a povratak na teren najavili su Naomi Osaka i Rafael Nadal. No, prije velikog otvaranja, u Australiji se od jučer igra i United Cup. To je turnir koji je nastao kao rezultat suradnje asocijacija ATP i WTA te Australijskog teniskog saveza i trebao bi zamijeniti nekadašnje Hopman i ATP Cup.

I Hrvatska će imati svoje predstavnike, a boje Lijepe Naše branit će: Ivan Dodig, Tena Lukas, Nino Serdarušić, Donna Vekić, Borna Ćorić i Petra Marčinko.

Kao i brojni drugi, i srpski tenisači i tenisačice su stigli "down under", a u centru pažnje bili su Novak Đoković i Olga Danilović. Spomenuti dvojac odlučio je malo odmoriti se pa su prošetali plažom te se fotografirali sa životinjama.

Ipak, veliku grešku napravio je "Eurosport", budući da je prvog reketa svijeta proglasio Hrvatom.

"Novak Đoković i suigrači iz Hrvatske pripremaju se...", glasi naslov na televiziji koja prati teniske turnire širom svijeta.

Ne treba uopće naglašavati kakve su reakcije uslijedile iz susjedne nam zemlje. "Ogromna sramota poznate televizije" ili "Skandal u Australiji kakav se ne pamti" samo su neki od naslova...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:23