StoryEditorOCM
Tenismediji bruje

Novak Đoković šokirao Beograđane, nikome nije jasan njegov potez....

Piše A. Vl., Jutarnji.hr
16. svibnja 2023. - 19:48

Brzinom munje u Srbiji se proširila vijest da je svjetski broj 1 u tenisu Novak Đoković odlučio vratiti Teniski centar Beogradu.

Sport Klub prenosi da su svi zaposlenici kluba na Dorćolu već obaviješteni o tome i da će njihov radni odnos prestati s datumom 1. lipnja. Navodi se da će zadržati suradnju jedino s nekim sponzoriranim igračima.

Sport Klub navodi kako je ovo šokantna vijest jer Centar postoji oko 15 godina i predstavlja glavnu bazu Đokovićevih priprema i treninga, ali i brojnih drugih tenisača, kako srpskih tako i inozemnih.

Komentiraju kako mali broj ljudi zna točne razloge za ovakvu odluku najboljeg svjetskog tenisača, ali da će detalji biti objavljeni vrlo brzo putem službenog priopćenja.

Kako navodi Sport Klub, postoji mogućnost da je Đoković već isplanirao selidbu teniskog centra na novu lokaciju, koju je nedavno spomenuo ministar financija Siniša Mali, i da zbog toga želi vratiti svoj centar gradu. Riječ je o lokaciji pokraj Nacionalnog nogometnog stadiona.

Nije nemoguće da bi razlog mogli biti i negativni odjeci Novakovih planova o proširenju Centra. Prema nekim informacijama, Đoković nije dobio dozvole za sve objekte ili samo neke, pa bi i to mogao biti razlog odlaska s lokacije na ušću Save u Dunav.

Koliko je ovakav potez šokantan i neočekivan, može se zaključiti i iz činjenice da je Teniski savez Srbije prije samo nekoliko dana najavio da će se neki od turnira iz programa „Novo stoljeće srpskog tenisa“ igrati na terenima Centra Novak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 02:08