StoryEditorOCM
Tenisne štede ga

Njemački mediji: Zašto Novak Đoković nije novi Isus i zašto je ovim slučajem definitivno prokockao titulu ‘najvećeg svih vremena‘?

Piše PSD
11. siječnja 2022. - 23:15
Kada je točno Isus stavio egoizam i uobraženost iznad razuma i odgovornosti? I kada je Isus razapet jer je odbio zaštititi svoje zdravlje i zdravlje drugih, pita se SonntagsblattWilliam West/AFP

Njemački mediji opsežno su se uključili u komentiranje slučaja Novaka Đokovića u Australiji.

"Novak Đoković je u pravnom trileru pred očima svjetske javnosti ostvario prvu važnu pobjedu. U natezanju oko ulaska u Australiju, svjetski broj jedan je u ponedjeljak dobio pravo na sudu u Melbourneu. Ali, ova presuda je eksplozivna", piše sportski portal ran.de.

Htio to ili ne, Đoković je postao vođa kampanja protiv cijepljenja. Kada je riječ o tome hoće li Srbinu biti dozvoljen ulazak u Australiju ili ne, to je samo na prvi pogled sportsko pitanje. Riječ je o kredibilitetu i jednakim mogućnostima.

Presuda je težak udarac za australsku vladu, koja je odmah najavila da će preispitati daljnje korake - odnosno ostavila mogućnost ukidanja vize. Morala je to učiniti, ako ne želi risk...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 09:45