StoryEditorOCM
Tenisvelike face

Nevjerojatna je veza Seala i Novaka Đokovića, britanski glazbenik posvetio mu je pjesmu, a sad žestoko navija za njega

Piše Sport SD
29. kolovoza 2023. - 13:47

Novak Đoković nije se previše namučio u prvom kolu US Opena. Za samo 96 minuta svladao je Alexandrea Müllera sa 6:0, 6:2, 6:3, a ovom se pobjedom srpski tenisač vratio na prvo mjesto ATP ljestvice.

I po rezultatu je vidljivo kako nije bilo previše neizvjesnosti na terenu, ali zato su kamere uhvatile jedno zanimljivo lice na tribinama u New Yorku. Naime, u loži Đokovića našao se Henry Olusegun Adeola Samuel, ili poznatiji samo kao Seal. Britanski kantautor i glazbenik koji je nagrađivan nagradom Grammy, sada je otvoreno postao i obožavatelj srpskog tenisača.

image
Corey Sipkin/Afp

No, povezanost između Đokovića i Seala traje već duže vrijeme. Britanac je prije nekoliko godina u Španjolskoj u Puente Romanu imao koncert u sklopu svoje turneje, a u publici je uočio Novaka i njegovu suprugu Jelenu, te im je odlučio posvetiti pjesmu "Kiss from a Rose".

Seal je inače bivši suprug jedne od najpoznatijih manekenki na svijetu, Heidi Klum. Par se razveo 2014. godine, a zajedno imaju troje djece: Henry, Johan i Lou. Njemački supermodel ima još jedno dijete, ali 19-godišnja Leni nije biološko dijete britanskog pjevača, iako ju je on posvojio kao svoju.

Otac najstarije kćeri Heidi Klum je Flavio Briatore, talijanski "businessman", najpoznatiji po svome radu u Formuli 1.

image
Gabriel Bouys/Afp
image
Oliver Multhaup/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:21