StoryEditorOCM
Tenisžestoka proslava

Nema mira u Rimu, nakon Đokovića novi incident, gledatelji vrijeđali tenisača i njegovu djevojku, kćer nogometne legende

Piše Sport SD
11. svibnja 2024. - 11:08

Nema mira u Rimu, nakon što je Đoković dobio bocom po glavi, dogodio se novi incident na Masters 1000 turniru. Nakon što je dobio meč protiv domaćeg igrača Flavija Cobollija, Sebastian Korda žestoko je proslavio pobjedu i izazvao bijes gledatelja koji su ga tijekom meča vrijeđali.

Oglasio se Korda na društvenim mrežama i objasnio razlog žestoke proslave:

- Pozdrav za sve koji su vrijeđali mene, moj tim i moju djevojku. Hvala vam na dodatnoj motivaciji; napisao je Korda koji je u vezi s Ivanom Nedved, kćeri legendarnog nogometaša Pavela Nedveda koji je legenda talijanske Serie A.

Podsjetimo, jučer nakon što je u drugom kolu turnira u Rimu Novak Đoković pobijedio Francuza Corentina Mouteta, srpski tenisač dobio je bocom po glavi dok je potpisivao autograme gledateljima. Đoković je pao na pod nakon čega je prebačen u bolnicu. 

Brojni mediji vrlo brzo su objavili kako je sve bio splet nesretnih okolnosti te da je iz ruksaka jednog od posjetitelja ispala boca ravno na glavu srpskog tenisača.

- Odmaram s ledenim oblogom na glavi, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

U trećem kolu Đoković igra protiv čileanskog tenisača Alejandra Tabila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 12:13