StoryEditor
Tenisčeka ga težak oporavak

Najbolji BiH tenisač javio se iz bolnice i otkrio kroz kakvu dramu prolazi: ‘Bili su to najveći bolovi u mom životu, nisam pomislio da ću tako nešto doživjeti‘

Piše SPORT SD
25. svibnja 2022. - 09:52

Najbolji BiH tenisač Damir Džumhur javio se iz bolnice i otkrio kroz kakvu dramu prolazi posljednje vrijeme.

Džumhur je ispao u kvalifikacijama za Roland Garros od Fernanda Verdasca, a nedugo zatim je osjetio bol u trbuhu zbog koje je završio u bolnici. Nalazi su pokazali da mu je problem stvorila upala gušterače.

"Pozdrav svima, samo sam želio podijeliti s vama da je posljednji tjedan za mene predstavljao jedno od najtežih razdoblja. Poslije meča u Parizu na Roland Garrosu odjednom sam osjetio jaku bol u trbuhu. Javio sam se liječniku i odmah sam završio u bolnici. Pretrage su pokazale da je u pitanju upala gušterače. Na ljestvici od jedan do pet, bol je bila petica (najjača). I to se dogodilo samo tri dana prije mog 30. rođendana. Otad sam na intenzivnoj njezi u Parizu, a zatim Beogradu. Bili su to najveći bolovi u mom životu. Nisam pomislio da ću tako nešto doživjeti, pogotovo jer je došlo niotkuda, i to zdravom sportašu poput mene. Bit ću u bolnici još dva tjedna jer oporavak od ovoga nije lagan", otkrio je Džumhur na Instagramu pa dodao:

"Sretan sam što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Više ću cijeniti život, uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na svijetu, a to je moja obitelj! Moj sin, supruga i svi kojim me bezuvjetno vole. Drago mi je što se već sad osjećam bolje i što vidim napredak. Liječnici koji su se brinuli o meni napravili su sve kako bi me spasili i ojačali. Zahvaljujući njima, podršci prijatelja i obitelji, a posebno onoj supruge Barbare, te uz misli na sina, opet ću biti zdrav. O tenisu trenutno ne razmišljam. Neko ću vrijeme provesti u oporavku i s najmilijima. Hvala svima na podršci", poručio je Džumhur.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2022 12:18