StoryEditor
TenisPOSTAJE NAVIJAČ

Ivo Karlović se oprašta od Davis Cup reprezentacije

Piše PSD.
26. prosinca 2012. - 20:34
Dugogodišnji hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivo Karlović u srijedu je objavio da se oprašta od nastupa za nacionalni sastav. Tim povodom jedan od najboljih hrvatskih tenisača poslao je i priopćenje.
"Nakon 12 godina nastupa za hrvatsku reprezentaciju u Davis Cupu, odlučio sam da da je došlo vrijeme za oproštaj od nacionalne vrste", piše Karlović na startu svog pisma i nastavlja:

"Uskoro punim 34 godine i moram se više usredotočiti na svoju karijeru i nastupe na Touru ako želim igrati još par sezona bez većih ozljeda. A, to u zadnje vrijeme sa mnom nije bio slučaj. Ovu odluku osobno sam priopćio i izborniku Željku Krajanu i on ju je prihvatio. Hrvatska reprezentacija i bez mene ima potrebnu kvalitetu za dobre rezultate u Svjetskoj skupini. Dečkima želim sve najbolje na skorašnjem susretu Davis Cupa protiv Italije, uvjeren sam da će i ovaj ispit okončati uspješno. Bio sam i bit ću njihov najveći navijač", napisao je Karlović, koji se trenutačno nalazi točno na 100. mjestu ATP ljestvice.TS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2022 19:05